دانلود و خرید کتاب ننگ‌ بشری فیلیپ راث ترجمه زهرا طراوتی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
کتاب ننگ‌ بشری اثر فیلیپ راث

کتاب ننگ‌ بشری

نویسنده:فیلیپ راث
انتشارات:نشر نیماژ
امتیاز:
۳.۷از ۹ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب ننگ‌ بشری

«ننگ بشری» شاهکار فیلیپ راث (-۱۹۳۳) از مهم‌ترین نویسندگان تاریخ ادبیات آمریکا و برنده جایزه پن/فالکنر ۲۰۰۱ ، جایزه دبلیو اچ اسمیت، جایزه نیویورک تایمز، جایزه من بوکر ۲۰۱۱ است. «ننگ بشری» رمان فوق‌العاده زیبایی است که سال ۲۰۰۳ فیلمی سینمایی‌ نیز بر اساس آن ساخته شد. این کتاب در واقع نقد تلخی از نژادپرستی عمیق جامعه آمریکاست. فیلیپ راث نیز همیشه با این رمان‌های تلخش معروف است. او سال‌ها کاندیدای نوبل ادبیات است و همیشه جزو سه نفر اول این جایزه مطرح می شود. در یکی از نشریات امریکایی نیز این رمان بهترین رمان دهه نخست قرن بیستم شناخته شده است. رمان مملو از خرده‌روایت‌های متنوعی از این زند‌گی‌ست که در پس‌زمینه‌اش می‌توان جنگِ ویتنام، ترورهای سیاسی، ظهورِ هیپیسم، شکوفایی اقتصادی و آشوب‌های یک نسلِ سودازده را مشاهده کرد. راث که در اکثر رمان‌هایش میزانسن‌های تاریخی روایت‌های تاریخی را محور قرار می‌دهد و نگاهِ مرگ‌اندیش‌اش حاکم است در این رمان ظهور و سقوطِ یک نسلِ رویاپرداز را با محوریت شخصیتی مشهور به «سوئدی» به تصویر کشیده است. برخی معتقدند همین حالا هم اهدای جایزه‌ی نوبل به این نویسنده‌ که خودش را بازنشسته کرده خیلی دیر شده‌است. بریده‌ای از داستان: پریموس در اوایل سی‌سالگی به سر می‌برد. پدر دو فرزند و همسر استاد فلسفه‌ی جوانی بود که مدرک دکترا داشت و کولمن خودش چهار سال پیش او را استخدام کرده بود. در نیوانگلند و در شهری دانشگاهی مثل آتنا، که بیشتر حرفه‌ها و مشاغل برای ال. ال. بین مجهز شده‌اند، این مرد جوان شیک‌پوشِ خوش‌قیافه‌ی مومشکی قدبلند و باریک، با هیکل نرم و قبراق ورزش‌کاری‌اش، هر صبح با کت و شلوار صاف‌وصوف اتوکشیده‌ی خوش‌دوختش، کفش‌های مشکی براقش و پیراهن سفید آهارزده‌اش که با دقت و ظرافت نام اولش بر آن حک شده بود، در دفتر کارش پدیدار می‌شد. نوع پوشش سفارشی و خوش‌دوختِ تروتمیزش، نه‌تنها نشانه‌ی اعتمادبه‌نفس و اهمیت و احترام شخصی بود، بلکه نشان می‌داد از هرگونه بی‌نظمی و شلختگی و ولنگاری بیزار است. و همه‌ی این‌ها به‌خوبی نشان می‌داد که نلسون پریموس تشنه‌ی چیزی بیش از دفتری کاری در طبقه‌ی بالای فروشگاه تالبوت در آن‌سوی فضای سبز است...

نظرات کاربران

Sharareh Haghgooei
۱۴۰۱/۰۶/۲۹

کتابی شگفت انگیز از پیچیدگیهای زندگی یک استاد دانشگاه از کودکی تا مرگ.روایت تجربه ها و تصمیمات پایه ای که به کل زندگیش را دگرگون می کند.کتابی قوی که داستان را در چند بعد و از دید افراد مختلف و

- بیشتر
تامارا نقاش زرگران
۱۴۰۰/۰۵/۰۶

شخصیت پردازی های جذابی داشت .

Hadis Vakilian
۱۴۰۳/۰۲/۰۶

خوب بود ولی انتظار پایان شفاف تری داشتم.با زندگی آمریکایی و مشکلاتشون فارغ از هیاهوها رسانه ای و در قالب روایت چند زندگی آشنا می شید

elham.reader
۱۴۰۲/۰۵/۰۷

کتاب خوبیه منتها به قول دوستان اگه حوصله به خرج بدی. برای من ۲۰۰ صفحه اخر خوندنش طاقت فرسا شده بود و از هر صفحه یه خط میخوندم و باید کتابو میدادم کتابخونه.

بریده‌هایی از کتاب
مشاهده همه (۱۷)
در یکی از شب‌ها که ظاهراً اتفاقات و تقلای زیادی بین‌شان رخ داده بود و آرام گرفته بودند، کولمن به زن گفته بود: «این رابطه چیزی بیشتر از رابطه‌ای جسمانیه.» و زن بی‌پرده پاسخ داده بود: «نه، این‌طور نیست. تو فقط رابطه‌ی جسمانی رو فراموش کرده‌ای. این رابطه‌ای جسمانیه. قضیه همینه. با وانمود کردن این‌که چیز دیگه‌ایه، به رابطه‌مون گند نزن.»
Juror #8
تابستان بود، وقتی خشونت و آشفتگی، برای هزارمین بار، ثابت کرد از اخلاق و آرمان‌خواهی این و آن، بهتر می‌تواند خود را اثبات کند.
Juror #8
زن تلاش می‌کرد رنج و مصیبت‌هایش را پشت نقاب استخوانی صورتِ بی‌تفاوتش پنهان کند، چهره‌ای که چیزی را نمی‌پوشاند و فقط بی‌کسی و تنهایی عظیمی را فریاد می‌زد.
Juror #8
دلفین، درست با کسانی چشم در چشم می‌شود و دل از ایشان می‌برد که خودبه‌خود تمایلی به آن‌ها ندارد و خوشش نمی‌آید. و آن دسته از مردهایی که در کتاب و مطالعه غرق‌اند و به‌شکلی جذاب به او بی‌توجه‌اند و به‌شکلی جذاب برای او خواستنی‌اند... این دسته از مردها کلاً غرق در کتاب و دفترشان هستند. چشمش دنبال کیست؟ دنبال کسی است که بتواند دلفین روکس را بشناسد. به دنبال شناسنده و کاشف بزرگ خودش می‌گردد.
Juror #8
همان اتفاقی که میان رئیس‌جمهور جوانی که در آغاز میان‌سالگی‌اش با کارمند بیست‌ویک‌ساله‌ی بی‌حیایش در اُتاق بیضی‌شکل رخ داد. انگار که این عمل از دو نوجوان در خلوت فضای پارکینگ سر زده باشد. این رخداد حس شهوت و هیجان کهنه‌ی جامعه‌ی آمریکا را احیا کرد که شاید از لحاظ تاریخی، لذتی خیانت‌آمیز و توطئه‌گرانه محسوب می‌شد، یک‌جور خلسه و خوشی حاصل از مقدس‌نمایی.
Juror #8
آیا این حرکت برای زندگی‌شان ضروری است یا حضورشان در این‌جا صرفاً اتفاقی و بی‌هیچ معنا و منظوری است؟ آیا این حرکت برای‌شان به‌مثابه‌ی شوخی و خنده بود و عمداً برای تحریک و تنش طراحی شده بود؟ آیا این چهارپایان وابسته به غریزه‌ی شهوت و نفسانیت، داشتند به ریش خود می‌خندیدند؟ یا صرفاً آمده بودند که موسیقی گوش کنند؟
Juror #8
چیزی در آن‌ها نبود که شبیه انسان‌های نامتعادل به نظر بیایند. دست‌کم فونیا با آن ساختار یانکی‌وار چهره‌اش، مرا یاد اتاق کوچکی می‌انداخت با چند پنجره و بدون هیچ دری. هیچ‌چیزی در این زوج نبود که خلاف دنیای عادی دوروبرمان باشد، یا حالت دفاعی و جنگ نسبت به آن را نشان دهد. شاید اگر فونیا در این محیط ناآشنا تنها ظاهر می‌شد، این راحتی و آسودگی خاطری که الان در چهره‌اش هست، هرگز نبود. اما حالا با حضور کولمن در کنارش، چهره‌اش از چهره‌ی آرام و طبیعی کولمن دست‌کمی نداشت.
Juror #8
قطعه‌ی ریمسکی کورساکوف، موسیقی خوش‌الحان و خوش‌آهنگی داشت که با نوای شیرین خود شنوندگانش را به‌شکل مقاومت‌ناپذیری سحر کرده بود و وقتی نواختن ارکستر به پایان رسید، موجی از تشویق و هیجانی معصومانه از آن جمعیت مسن و میان‌سال به هوا برخاست. موزیسین‌ها درحقیقت توانسته بودند جوانیِ عریان و نگاه معصومانه و ایده‌ی درونی زندگی ما را به ظهور برسانند، نگاه و اشتیاقی فناناپذیر به این‌که اوضاع به ترتیبی که می‌خواهیم نیست و نمی‌تواند باشد.
Juror #8
این آدم‌ها با این اختلافات فاحش کیستند که این‌طور ناهمگون در هفتادویک و سی‌وچهارسالگی با هم یکی شده و پیوند خورده‌اند؟ فاجعه و مصیبت‌هایی‌اند که به هم متصل شده‌اند. با ضربه‌های موسیقی تامی دورسی و آواز نرم سیناترای جوان می‌رقصند و از عریانی مطلق تا خشونت مرگ پیش می‌روند. هرکسی در جهان به شیوه‌ای متفاوت قصه‌ی زندگی‌اش را به پایان می‌برد. این شیوه‌ای است که این دو انتخاب کرداند. دیگر راهی نیست که بتوانند جلوش را بگیرند. کاری است که شده است.
Juror #8
آن‌ها ساده‌ترین آدم‌های ممکن در نوع خودشان هستند، ذات و ماهیتی منحصر به فرد. تمام چیزهایی که برای‌شان دردناک است، در قالب این اشتیاق و علاقه‌ی شدید تجسم یافته است. حتی دیگر افسوس و حسرت هم نمی‌خورند که چرا اوضاع طور دیگری نیست. آن‌قدر در حصار نفرت‌های‌شان سنگر گرفته‌اند که جایی برای حسرت و افسوس نیست. از زیر سنگینی باری که بر دوش‌شان بوده، رها شده‌اند. هیچ‌چیز در زندگی آن‌ها را وسوسه نمی‌کند یا سر شوق نمی‌آورد. هیچ‌چیز در دنیا، جز این صمیمیت، نمی‌تواند نفرت‌شان را از دنیا رام و آن‌ها را آرام کند.
Juror #8

حجم

۴۸۱٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۴۸۰ صفحه

حجم

۴۸۱٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۴۸۰ صفحه

قیمت:
۸۰,۰۰۰
۴۰,۰۰۰
۵۰%
تومان