نظرات درباره کتاب صوتی چرا فکر می‌کنیم دوباره انجام دادن کارها کسل کننده است؟ و نقد و بررسی شنوندگان | طاقچه
کتاب صوتی چرا فکر می‌کنیم دوباره انجام دادن کارها کسل کننده است؟ اثر جو پینزکر

نظرات کاربران درباره کتاب صوتی چرا فکر می‌کنیم دوباره انجام دادن کارها کسل کننده است؟

نویسنده:جو پینزکر
انتشارات:رادیو ری‌را
امتیاز:
۴.۰از ۹۰ رأی
۴٫۰
(۹۰)
Yasna Ghods
کتاب خیلی خوبی بود کتابی بود که میشد ازش چیز های خوبی یاد گرفت این کتاب مفهوم خوبی داشت در کل کتاب خوبی بود
محمد مصطفی سهرابی
بله قطعا
کاربر ۳۹۲۷۵۲۴
ارزش گوش دادن داره؟
محمدرضا
متن روان و خوبه با گویندگی عالی ولی محتوای پادکست زیاد قابل توجه نیست.
Aliii1011
باسلام واقعا این دانستی کوتاه بسیار لذت بخش بود بنظر من و قبل از شروع هرکاری این موضوع و یادآور بشیم موفق تر عمل میکنیم حدعقل دوبار گوش کنید🙂✋
شْادْیـ‌|-
حاجی حداقل/:
مها؛ فرزند ماه
شاید ما "بزرگتر ها" هنوز انقدر بزرگ نیستیم تا از "بچه ها" الهام بگیریم :) پ.ن: صدای جانبخش آرمان سلطان زاده ..
محمدرضا
این کتاب خوبه ومن فهمیدم که انجام دادن دوباره کاری آنقدرهم بدنیست
شْادْیـ‌|-
آها
kianosh
در مبحث عدم جذابیت یا جذابیت دادن یک تجربه تکراری تفاوت آشکاری در کودکان با بزرگسالان وجود دارد، کودکان ممکن است ده ها بار کتاب، فیلم وداستانی رو خوانده یا شنیده باشند و هربارهم لذت وافری ببرند. اما بزرگسالان از دیدن یک فیلم یا خواندن یک کتاب تکراری لذتی نبرند.، آیا بچه ها درکی از کسالت ندارند یا مافراموش کرده ایم از تجربه های تکراری لذت ببریم. نویسنده ضمن تجزیه وتحلیل این دیدگاه عنوان می دارد هنگام که تصمیم می گیرید به سراغ گزینه بعدی بروید ممکن است آنچه در مقابلتان قرار گرفته را دست کم گرفته باشید.
آشـا
این کتاب جوری گفته میشه که شما ناخداگاه به رفتار های روزمره تون فکر میکنید که چقد نسبت به تکرار و تازگی واکنش نشون میدید و این به نظرم خودش یک نقطه قوت هست برای یک نویسنده...فوق العاده بود.
محمد مصطفی سهرابی
خلاصه این خلاصه: ممکن از در بعضی موارد پرهیز از دوباره کاری فرار از پیچیدگی های شناختی باشد.شخصا مصداق هاش رو دیدم. کیفیت صدا و ضبط صدا عالی. از صدابردار متشکرم. گوینده هم که خوش صداست.
ارمیتا
خوب بود
بنده خدا
این هارو بیاید در شغل ها هم به کار برد ممنون التماس دعا
Zahra1379
فک میکنم میتونست کاملتر باشه..خیلی کوتاه و خلاصه بود..و مبهم..
Zahra Darvishi
صدای گوینده خیلییی قشنگه و خیلی قشنگ کتاب می خونه. ایشون بی نظیرن.
سید امیرحسین هاشمی نژاد
کتاب نسبتا خوبیه. تا حالا به این نکته توجه نکرده بودم که چرا افراد بزرگسال بر خلاف بچه ها، دوست ندارن یه کار تکراری انجام بدن. یه سری نکات جالب داشت.
کاربر ۳۴۲۴۵۱۴
با سلام خدمت دوستان عزیز ببخشید این کتاب صوتی نوشته هم دارد ؟
MANSOUR 1239
در واقع افرادی که فقط یه بار می‌خواهند چیزی را تجربه و فقط یک بار از آن لذت ببرند و علاقه به تکرار نداشته باشند و فقط دنبال تجربه هایی تازه می‌گردند در واقع بوجود اومدن تنوع طلب و مصرف گرایی بیشتر میشه چرا که او همیشه می‌خواهد جدید باشد و فقط تنوع برای او جالب و هیجان انگیز هست و پس مصرف گرایی او بیشتر میشه در لباس پوشیدن کتاب خواندن فیلم دیدن و ... حتا در روابط می‌تواند تاثیر بگذارد و فرد در روابط عاشقانه از بودن با یکی تنفر پیدا میکند و این باعث می‌شود هیچوقت هم فرد مورد علاقه یا مسیرش را پیدا نکند و این افراد فکر می‌کنند با یک بار تجربه تمام نکات را به دست می آورند و کامل آگاه هستند و این حکایت "فوت کوزه گری" است .و همینطور افرادی که فقط دوست دارند کار های تکراری انجام دهند و به این کار عادت می‌کنند این کار اگر از حد خود خارج شود باعث دیوانگی ذهن و نپذیرفتن تازگی می‌شود مثل خانه ای که چند سال است در آن زندگی می‌کند و او مجبور است اکنون آنجا را ترک کند ولی وابستگی زیاد مانع این کار می‌شود . در کل این دو رفتار نباید از مرز خود رد بشه و توضیحی در مورد علت هایی که فکر می‌کنیم تکرار کردن کاری کسل کننده است و همینطور مسیر تازه رو توضیح میده و یه چیزی که هست اینکه در تجربه هایی که بدست می آوریم شاید در بار اول ظاهری توجه کنیم و متوجه نکته اصلی نشیم ولی با یادآوری همان تجربه میتونیم از آن درس بگیریم و حرفی که در آن نهفته است را پیدا کنیم همان تفاوت گوش دادن و شنیدن است .در کل این مقاله ها بسیار مفیدن و ممنون از گوینده عزیز آرمان سلطان زاده❤
زهرا
بسیار عالی
کاربر ۴۷۰۷۵۴۵
عالی بود
فاطمه پورسیف اللهی
از بعد جدیدی به زندگی نگاه کرده بود
کاربر ۶۷۲۹۳۸۰
به نظرمن کتاب عالی بودبه نظر من کتاب مفید بود
دانیال فکری
واقا کتاب مفیدی بود

زمان

۱۲ دقیقه

حجم

۱۶٫۹ مگابایت

قابلیت انتقال

ندارد

زمان

۱۲ دقیقه

حجم

۱۶٫۹ مگابایت

قابلیت انتقال

ندارد

قیمت:
رایگان
صفحه قبل
۱
۲صفحه بعد